Dating

Lidt kendte måder til selvforbedring

Titel: ZZZZZ
Bliv en elev af livet

Antal ord:
786

Resumé:
En af de vaner, der har tjent mig godt gennem hele mit liv, er at bevare en studerendes tankegang. Jeg har altid haft en umattelig nysgerrighed pa en lang rakke emner, og jeg laser som regel flere boger i samme periode. Jeg har last om nogle virkelig fascinerende ting, som kvantefysik, og om nogle virkelig kiksede ting, som karlighedsromaner.

Sandheden er, at jeg har nydt dem alle sammen!

Det slog mig forleden dag, at det er lige meget, hvad jeg laser om, …

Nogleord:
selvhjalp, selvforbedring, at holde et abent sind, abenhed, vakst, laring

Artikel krop:
En af de vaner, der har tjent mig godt gennem hele mit liv, er at holde et sind som en studerende. Jeg har altid haft en umattelig nysgerrighed pa en lang rakke emner, og jeg laser som regel flere boger i samme periode. Jeg har last om nogle virkelig fascinerende ting, som kvantefysik, og om nogle virkelig kiksede ting, som karlighedsromaner. Sandheden er, at jeg har nydt dem alle sammen!

Det slog mig forleden dag, at det er ligegyldigt, hvad jeg larer om, sa lange jeg hele tiden larer noget. Jeg er som en svamp, der bliver tor og skrumpet, hvis jeg ikke suger noget til mig med javne mellemrum(Lær mere om e adultfrienedfinder app review).

https://www.youtube.com/watch?v=CYvjC94jDu28
Mit liv bliver sa kedeligt og stillestaende, og jeg foler mig trag og uinspireret(https://www.purewow.com/wellness/online-dating-tips).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *