Dating

Hvordan du kan (gøre) selvforbedring uden at forlade dit kontor(hus).

 1. Tror du, at den eneste made at opna velstand pa er at arbejde hardere?
 2. Tror du, at jeg ikke kan vare min egen chef? Det vil aldrig fungere for mig.
 3. Tror du, at andre har skylden for dine fiaskoer?
  Da jeg var ung, borede min far mig ind i hovedet, at der ikke findes noget ord som “kan ikke”. Han larte mig en vardifuld lektion.
 4. Nar jeg har en positiv indstilling, kan jeg fa succes med alt, hvad jeg onsker at gore.

  “Positiv enhver ting er bedre end negativ ingenting.” Elbert Hubbard

 5. Tage ansvar for mine egne handlinger.
 6. Giv ikke andre skylden for mine fiaskoer, lar af dem og prov sa igen.
  Sa hvordan kan du andre din holdning?
  Var opmarksom pa dine tanker hele tiden. Koncentration er kraften til at overvinde de negative tanker. Dine folelser er, hvad du gor dem til. Hvis du fokuserer pa det, der mangler i dit liv, vil du forlange denne mangel. Skift i stedet dine tanker til noget positivt, tank pa noget godt i dit liv. Var positiv! Var konkret!
  Bare ved at andre dine tanker kan du andre din holdning. Indse, at du allerede har kraften i dig selv til at andre dig.
  Hvad du kan visualisere, kan du opna! Fantasi er endnu en nogle til at andre din holdning. I bogen Your Psychic Potential skriver M.J. Abadie: “Ved at forsta, at du ikke har nogen granser, og ved at lade din fantasi svave op, kontakter du den del af dig selv, som ved, at du absolut intet mangler, at alt er muligt for dig(Lær mere om e adultfrinendfinder).

  https://www.youtube.com/watch?v=-4fwFxTsugk

  Tro pa din evne til at andre dig! Behover jeg at sige mere?
  At andre din holdning kraver slid og udholdenhed. DU KAN GORE DET!
  Jeg er sikker pa, at vi har hort ordsproget: “Livet er det, vi gor det til.” Det er sandt, livet er, hvad vi gor det til! For at fa succes i alle dele af vores liv, uanset om det er i erhvervslivet eller i dit privatliv, skal vi have et positivt syn pa tingene, uanset hvad der matte komme! At vare negativ vil trakke dig ned i fortvivlelse! Hvilken af dem vil du valge?
  “Du kan klage, fordi roser har torne, eller du kan glade dig, fordi torne har roser().”
  Ziggy Marley
  ZZZZZZZZ
(https://www.helpguide.org/articles/relationships-communication/tips-for-finding-lasting-love.htm).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *