Dating

Hvad Zombier kan lære dig om selvforbedring

title:Bigger Fish To Fry
forfatter:Deborah Martin
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_393.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:17
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

I sidste maned var jeg pa endnu et eventyr, hvor jeg fiskede i Dog Lake i det nordlige Ontario. Den tur bragte virkelig kraften i loven om tiltrakning frem for mig.
Jeg har last om og praktiseret loven om tiltrakning i flere ar nu. Det startede med Lynn Grabhorns bog, Excuse Me, Your Life is Waiting (Undskyld mig, dit liv venter).

For nylig deltog jeg i et telekursus med Michael Losier, der er coach og forfatter i loven om tiltrakning.
Her er Michael Losier’s formel for bevidst tiltrakning.

Identificer dit onskeHav dit humor, din folelse og din vibrationTillad det at komme til dig (fjern tvivl)

Michael siger: “Den hastighed, hvormed loven om tiltrakning manifesterer dine onsker, star i direkte forhold til, hvor meget du tillader. Og at tillade er fravaret af tvivl.”
En made, der hjalper mig med at tillade, er at lagge marke til og are beviserne. Der er beviser overalt omkring os for, at det, vi onsker og har det godt med, er pa vej til os.
Storrelsen af vores onske og den entusiasme, vi foler for det, star i direkte forhold til det, vi far tilbage eller tiltrakker i vores liv. Hvis du foler dig darlig, neutral eller slov over for noget, du er engageret i, far du ingen belonning tilbage (hvis du er heldig) eller maske endda problemer(Lær mere om e adult freind finder).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s
Du kan endda blive saret. Fol dig godt tilpas med at spille smat, og du vil fa sma belonninger tilbage. Hvis du har det godt med at spille stort, vil du fa store belonninger tilbage.
Pa min fisketur i sidste maned opdagede jeg hytten til mine onsker (som Michael kalder det), mine dromme, mine meditationer og mine bonner. Kald det hvad du vil, det er ligegyldigt. Ser du, dagligt havde jeg havet min vibration og folt mig godt tilpas ved at tilbringe tre eller fire maneder i min fiskerlejr i det nordlige Ontario. FYI: Jeg ejer ikke en fiskerlejr i det nordlige Ontario – endnu ikke! Det er lige meget, det er bare en detalje. Jeg har faktisk varet i stand til at forestille mig nogle af funktionerne i denne lejr. I september, da jeg trak baden op til kajen ved den hytte, jeg lejede, fik jeg en stark folelse af deja vu. Der manglede ikke et eneste element, som jeg havde kunnet se i min drom!
Nu kunne jeg fokusere pa problemerne i det hele. Jeg kunne fokusere pa det, der mangler.
Denne lejr er ikke min. Den er ikke engang til salg. Er det et problem? Nej, ikke rigtig. Jeg fokuserer blot pa beviserne for, at min drom er pa vej mod mig().
Med min nye klarhed er der et vald af muligheder:

(
https://www.purewow.com/wellness/online-dating-tips).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *